Bouwkundige Beveiliging

/Bouwkundige Beveiliging
Bouwkundige Beveiliging 2018-05-31T08:15:42+01:00

Bouwkundige beveiliging. Dujardin is al  vele jaren succesvol actief op de markt voor bouwkundige beveiligingsoplossingen. Onze specialisatie is enerzijds kluis gerelateerd met kluiskamers (ook wel kluisruimtes genoemd), anderzijds met veiligheidsdeuren, tourniquets en inbraakwerende wanden (zowel compact als lichtgewicht). Daarnaast is Dujardin officieel partner van Stackdoor, fabrikant van een nieuw ontwikkeld, innovatief en gepatenteerd stapelhek.

Alle oplossingen zijn ontwikkeld om uw gebouw en uw kostbaarheden optimaal te beveiligen.

Bouwkundige Beveiliging wordt vaak nog onderschat. Het is een belangrijk onderdeel van de totale beveiligingsoplossing. Een alarmsysteem signaleert en een camera registreert, maar bijvoorbeeld een inbraakwerende deur voorkomt. Hetzelfde geldt voor een Panicroom of een Kluiskamer (kluisruimte). De responstijd van de politie of  een beveiligingsbedrijf op een alarm dat afgaat is vaak meer dan 15 minuten terwijl de gemiddelde inbraak dan al voorbij is. De combinatie van signalering door een alarm en de bouwkundige beveiliging zorgt voor een optimale bescherming.

ROLHEKKEN EN ROLDEUREN

Meer informatie…

VEILIGHEIDSDEUREN

Meer informatie…

KLUISRUIMTE- KAMER EN KLUISDEUREN

Meer informatie…

MISTGENERATOREN

Meer informatie…

BEVEILIGDE RUIMTES

Meer informatie…

VEILIGHEIDSWANDEN

Meer informatie…

SERVICEKASTEN (STACKDOOR)

Meer informatie…

AVERTIC ARMOUR

Avertic Armour Dujardin

Meer informatie…

Soms voldoet een standaard product direct aan uw eisen. In veel gevallen vraagt een bouwkundige veiligheidsbehoefte om meer advies en maatwerk. Onze verkoopadviseurs bespreken graag, uiteraard geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u. Onze medewerkers zijn allemaal gescreend en zijn al vele jaren gewend om discreet en integer te handelen. Wij werken veel voor lokale- en nationale overheden, banken en vermogende particulieren.

Kenmerkend voor Dujardin is dat het alle werkzaamheden in eigen hand heeft. Van advies tot transport, installatie en storingsafhandeling. Wij leveren oplossingen en niet uitsluitend producten. Deze service en de bereidheid om mee te denken, vormen de basis voor een duurzame relatie.

Bespreek u de mogelijkheden graag bij ons in de showroom? Dan kan uiteraard. Wij laten u dan direct ook de verschillende mogelijkheden zien. U bent van harte welkom bij ons in Leerdam.

Voor meer informatie over onze bouwkundige beveiligingsmogelijkheden neem contact op via 0345 – 616110 of verstuur een e-mail naar info@dujardin.nl.