Click and Collect

/Click and Collect
Click and Collect 2020-07-13T09:45:15+01:00

Nieuw!

Zoekt u een oplossing voor het efficiënt stroomlijnen van uw pakketten in welke vorm en snelheid dan ook? Dujardin Remmers heeft voor iedere binnen- en buitenlocatie een perfect oplossing. Sinds begin 2020 leveren wij als Sole Distributor van de Benelux de fantastische systemen van Cleveron. Klik hier voor het persbericht.

Cleveron: Dé geautomatiseerde Pick-up lockers en robots voor retail en logistiek

Cleveron is de innovatieve oplossing voor een pakketten pick-up systeem door middel van de intelligente locker- en robotproducten. Met deze producten kunt u:

  • last mile bezorgingskosten minimaliseren

  • pakketbezorging en retouren optimaliseren

  • omnichannel klantbeleving realiseren

Contact

Cleveron 501

Boodschappen pick-up robot. Geschikt voor buiten. Beschikt over koel- en vriesvak

Cleveron 403

Pakket robot voor in kleinere winkels: 25-200 pakketten per dag.

Cleveron 402

Uitbreidbare Click and Collect oplossing voor grote kwantiteiten: 100-3600 pakketten per dag. Uitsluitend binnen gebruik.

Cleveron 401

Aka pick-up toren: de eerste van zijn soort voor zowel binnen als buiten gebruik. Geschikt voor 50-200 pakketten per dag.

Cleveron 302

Pakket pick-up locker om de last mile bezorgkosten te reduceren. Geschikt voor binnen en 20-100 pakket per dag.

Cleveron 361

Pakket pick-up locker geïntegreerd in een bushalte. Geschikt voor in buitengebieden. 1-50 pakketten per dag.

Cleveron 351

Pakket pick-up locker met kleine display en keypad voor gebruik zonder smartphone. Ideaal voor kleinere buiten toepassingen.  1-100 pakketten per dag.

Cleveron 301

Pakket pick-up locker waar de display vervangen is voor door een app om aanschafkosten te reduceren. Ideaal voor kleinere binnen toepassingen.  1-100 pakketten per dag.

Cleveron S2 Software

Cleveron S2 is het software platform dat uw systemen met de Click and Collect producten verbindt. Dit kan doormiddel van de gebruiksvriendelijke en aanpasbare interface of door een API-koppeling direct met uw systemen voor een naadloze samenwerking van alle software. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en details.

Contact

Waarom Cleveron

Cleveron heeft technische hoogstaande producten die waarde voor de eindgebruiker creëert. Binnen de retail en logistiek dragen wij bij aan de omnichannel strategie met deze innovatieve en geautomatiseerde click and collect robots en lockers voor optimaal gebruiksgemak. Zo blijft u voorop lopen in uw branche.

Het doel is om mensen te helpen tijd te besparen – iets wat alsmaar noodzakelijker wordt voor zowel consument als bedrijf. Cleveron is wereld’s meest innovatieve robotische pakket pick-up oplossing om retail en logistiek te ondersteunen in een effectieve operatie.

Cleveron: Company, Innovation en Design implementer of the year 2018

Contact

Erkend Cleveron Dealer Benelux

Cleveron heeft in de Benelux gekozen voor een partnership met Dujardin Remmers. Cleveron werkt met exclusieve samenwerkingen per land om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Mede dankzij de continue kennisdeling en korte communicatielijnen verloopt deze samenwerking geruisloos en ervaart u als klant een optimale dienstverlening voor uw Cleveron producten. Wij staan voor u klaar!

Cleveron Click and Collect logo

Dujardin Remmers

Dujardin Remmers is al vele jaren vertrouwd leverancier van kluizen, elektronische beveiliging en fysieke beveiliging. Met haar innovatieve beveiligingsproducten helpen zij haar retail en logistieke klanten met het verbeteren van hun werkprocessen zonder in kwaliteit te schipperen.

Het assortiment uitbreiden met Cleveron click and collect was dan dus ook een voor de hand liggende keus. De ervaring met innovatieve en technisch hoogstaande producten gecombineerd met een landelijk dekkende installatie- en 24/7-serviceteam maakt Dujardin Remmers de ideale partner voor uw click and collect oplossingen.

Contact

Door het formulier hiernaast in te vullen ontvangt u direct een e-mailbericht met alle informatie van onze Cleveron click and collect producten. U kunt ook contact opnemen met Dujardin Remmers en vragen naar Robert Huisman, onze Cleveron specialist.

+31 (0) 88 85 85 900

verkoop@dujardin-remmers.nl

Informatie aanvragen