Services

/Services
Services 2020-01-13T15:05:46+01:00

Services

Dujardin Services is een onafhankelijke installatie en serviceorganisatie op het gebied van kluizen, brandkasten en aanverwanten zoals cashmanagement en geldautomaten.

In 2015 zijn wij weer uitgeroepen tot beste service organisatie in Nederland in ons vakgebied!

Dujardin is sinds 1979 als dé specialist in ons vakgebied in Nederland actief. Onze opdrachtgever zijn naast de grootbedrijven, overheden, retailketens en banken iedereen die een kluis heeft. Denk dan ook aan zorginstellingen maar zeker ook heel veel particulieren.

Of het nu gaat om een vooropname, installatie van een (vloer)kluis, preventief onderhoud of het verhelpen van een storing. Dujardin Brandkasten lost het voor u op. Snel, stil en bijna onzichtbaar. Vooral het laatste is belangrijk. Het vormt de essentie van onze veiligheidfilosofie: discretie en integriteit. Geen enkele bedrijfswagen heeft naamsvermelding en zelfs op de enveloppen ontbreekt de branchevermelding.

De servicedienst van Dujardin Brandkasten is gegarandeerd 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Onze vakbekwame mensen leveren u de optimale service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Daar kunt u op vertrouwen!