Installatie van kluis en geldautomaat

//Installatie van kluis en geldautomaat
Installatie van kluis en geldautomaat 2018-04-25T20:28:42+01:00

Installatie van kluis en geldautomaat

Dujardin Brandkasten beschikt over eigen vervoersmiddelen om uw kluis te transporteren. In overleg met u plaatsen wij de kluis op de gewenste locatie. Of dit nu op de begane grond is, in uw slaapkamer op de eerste etage of in een kelder. Uw kluis wordt tijdens transport goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Ook op locatie zorgen wij dat er niets beschadigd raakt, door bijvoorbeeld het gebruik van rijplaten. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie.

De kluizen worden in principe altijd chemisch verankerd. Wanneer dit door omstandigheden niet mogelijk is, behoort verlijmen of verankeren met behulp van keilbouten ook tot de mogelijkheden. En na afloop wordt de locatie weer netjes achtergelaten, zoals het hoort.

Veiligheidsdeuren

De Dujardin veiligheidsdeuren kunnen door ons geïnstalleerd worden. Uiteraard kan dit ook door uw aannemer gebeuren. Dujardin levert de deuren dan installatie klaar af. Onze deuren zijn vaak wel zwaarder dan menigeen gewend is. Onze mensen zijn hier zeer bedreven in en voeren het graag voor u uit.

Bekijk hier ons assortiment veiligheidsdeuren.

Bouwkundige beveiliging

Dujardin installeert de bouwkundige beveiligingsoplossingen zelf. Hekwerken, tourniquets, kluiskamers, explosie en inbraakwerende wanden en deuren leveren en installeren wij graag voor u.