Een kluis huren en/of leasen

//Een kluis huren en/of leasen
Een kluis huren en/of leasen 2018-04-25T20:28:22+01:00

Ik wil een kluis huren… U kunt hiervoor uitstekend terecht bij Dujardin. Wij hebben een ruim assortiment van kluizen voor verhuur in uw huis, winkel, bedrijf of voor evenementen en beurzen.

Is uw huidige kluis na een inbraak beschadigd, ook dan is het verstandig om een kluis te huren. We kunnen voor u deze kluis ook plaatsen. In welke waardeberging dan ook. Wij hebben voor elke gewenste dekking kluizen op voorraad.

Brandwerende kluis huren

U wilt dat uw waardevolle bezittingen altijd veilig opgeborgen zijn? Door een brandwerende kluis te huren, beschermt uw papieren documenten en digitale (bedrijfs)gegevens tegen de verwoestende uitwerking van brand. Wij bieden verschillende brandwerende kluizen en datasafes.

Inbraakwerende kluis huren

Wilt u tijdelijk een inbraakwerende kluis huren? Door een inbraakwerende kluis te huren zorgt u voor een optimale bescherming van uw bezittingen tegen inbraak. Bij het huren van een inbraakwerende kluis, kunt u de inbraakwerendheid van een kluis afleiden uit de waardeberging van de kluis. Hoe hoger de waardeberging, des te beter is de kluis inbraakwerend.

Huurkluis verankeren

Wilt u uw huurkluis verankeren? Dat kan. Dujardin zorgt zelf voor het professioneel plaatsen en verankeren van de gehuurde kluis. Wij komen de kluis bij u plaatsen en verankeren deze desgewenst aan de vloer of de wand.

Kluis leasen

Aanschaf van cash management systemen of grote aantallen sloten brengen de nodige investeringen met zich mee. Investeringen waar u, ondanks het nut ervan, niet altijd op zit te wachten. Bij Dujardin kunt u onder andere een cash management systeem of kluis leasen (lease mogelijkheden). Uw investering wordt dan over een bepaalde periode (bv 24 maanden) maandelijks verrekend. Daarmee houdt u uw kosten in de hand, maar u profiteert wel direct van de voordelen die het slot of management systeem u biedt. Dat verstaan wij nu onder meedenken met de klant.