Kluis openen

//Kluis openen
Kluis openen 2018-04-25T20:28:16+01:00

Het kenmerk van een kluis is dat deze niet open kan als je de sleutel niet hebt of de code ontbreekt. Er is maar één mogelijkheid om dit op te lossen. De kluis moet worden geopend door een specialist.

Een kluis openen is een vak! Met grof geweld lukt het vaak wel. Maar waarom niet zonder geweld en zodanig dat de kluis na opening weer gebruikt kan worden?

De monteurs van Dujardin openen dagelijks kluizen. Het overkomt de beste wel eens dat sleutels kwijt raken. Ook na een poging tot inbraak is de kluis wel eens zo beschadigd dat de normale kluis opening niet meer mogelijk is. Wij werken aan diverse merken kluizen. Na 35 jaar openen wij echt alle kluizen en kluisdeuren.

Uiteraard repareren wij uw kluis weer en leveren direct ook het door u gewenste slot en monteren deze dan ook direct. Uiteraard helpen wij u met de uitleg over het aanmaken van codes en andere gebruikers instellingen.

Een goede kluis is niet zomaar te openen. Hiervoor is speciaal gereedschap en kennis nodig. Op dit filmpje ziet u een kluis die eenvoudig met een beitel opengemaakt is. Dit geeft aan hoe belangrijk het is om wél een deugdelijke kluis te kopen.

Integriteit en discretie

Veel bedrijven die zich aanbieden als kluisspecialist bestaan uit maximaal een paar medewerkers. Dit betekent dat zij niet landelijk kunnen werken en zeker niet in de Benelux zonder het inzetten van collega zzp-ers.

Dujardin werkt uitsluitend met eigen personeel waardoor discretie gegarandeerd is. Het openen van een kluis is niet iets wat je aan onbekenden wil overlaten.

Zo hoort het dus niet:

 

Tarieven en tijden

In beginsel proberen wij u altijd telefonisch te helpen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Kunt u de kluis zelf niet openen dan maken wij met u een afspraak wanneer het u uitkomt. Dit kan ook een spoed opening beteken. Voor Nederland en België hanteren wij vaste voorrijkosten.

De kosten zijn erg afhankelijk van het type kluis en kluisslot. Wij geven u graag telefonisch of per mail een prijsindicatie. Wij hanteren zéér scherpe tarieven en door onze expertise hebben wij minder uren nodig om de klus te klaren.

Wij staan 24/7 voor u klaar. Vraag hier een prijsindicatie aan of bel 0345 – 61 61 10.