Over Dujardin

/Over Dujardin
Over Dujardin 2018-04-25T20:29:11+01:00

Dujardin Brandkasten B.V. is opgericht in 1979 en is sindsdien een betrouwbare partner op het gebied van geld- en waardeberging, cash managementsystemen en geldautomaten dienstverlening. Daarnaast is Dujardin onbetwist marktleider op het gebied van vloerkluizen in Nederland. Wij staan voor kwaliteit en ervaring.

Sinds enige jaren is Dujardin succesvol actief op de markt voor bouwtechnische beveiligingsoplossingen. Onze specialisatie is enerzijds kluis gerelateerd met kluiskamers (ook wel kluisruimtes genoemd), anderzijds met veiligheidsdeuren, tourniquets en inbraakwerende wanden.

Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van advies tot transport, installatie en storingsafhandeling. Wij leveren oplossingen en niet uitsluitend producten. Deze service en de bereidheid om mee te denken, vormen de basis voor een duurzame relatie.

Onze missie
Onze missie is het volledig ontzorgen van onze klanten op de producten, services en oplossingen die wij aanbieden.

Onze Visie
In een markt die steeds meer vraagt om maatwerkoplossingen toegespitst op de klant, wil Dujardin als full service organisatie een toonaangevende leverancier zijn van kwalitatief hoogwaardige oplossingen en uitgroeien tot de meest gewaardeerde onderneming in haar bedrijfstak.

Kernwaarden
Kenmerkend voor het handelen van Dujardin en haar medewerkers is dat ten alle tijden de klant centraal staat, wij ernaar streven om door samenwerking langdurige partnerschappen aan te gaan met verschillende afnemersgroepen en wij kwalitatief hoogwaardige oplossingen willen bieden.
 Discretie en integriteit zijn hierbij van doorslaggevend belang!