Elektrische rolluiken

/Elektrische rolluiken
Elektrische rolluiken 2020-04-01T10:04:25+01:00

In het assortiment van Dujardin vindt u verschillende soorten elektrische rolluiken. Zo heeft u de keuze uit gesloten stalen rolluiken, doorzichtig geperforeerde rolluiken, open gestanste rolluiken en transparante rolluiken. Wij zijn al jaren succesvol actief op de markt voor bouwtechnische beveiligingsoplossingen waar elektrische rolluiken onder vallen. De combinatie van service en bereidheid om mee te denken over een goede oplossing, zorgt voor een duurzame relatie die wij graag met u aan gaan.

De voordelen van elektrische rolluiken

Uiteraard is het een voordeel dat u de rolluiken op afstand kunt bedienen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om via uw telefoon de rolluiken te bedienen. U kunt de rolluiken op een afstand naar beneden laten zakken wanneer u dit wilt. Elektrische rolluiken hebben ook als voordeel dat ze minder makkelijk open te breken zijn en dus meer veiligheid bieden dan normale rolluiken. En door de elektrische bediening slijten de rolluiken minder snel. Heeft u er al over nagedacht wat voor soort bediening u wilt voor de rolluiken? U heeft de keuze uit een buismotor, draaischakelaar, sleutelschakelaar, tijdschakelaar en afstandsbediening.

Een stackdoor oplossing voor grotere ruimtes

Met onze Stackdoor oplossing kunnen wij ook grotere ruimtes compartimenteren. Met de Stackdoor kunnen grote overspanningen gerealiseerd worden. Ideaal om bijvoorbeeld in een bedrijfshal veilige zones te maken die tijdelijk zijn, immers een Stackdoor rolhek kan weer omhoog als het compartiment niet nodig is. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden en welke bediening het meest geschikt is voor uw pand. Naast deze keuze kunt u ook kiezen uit extra opties, zoals anti-optilveren of een bewegingsmelder. Heeft u vragen over de elektrische rolluiken? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0345-616110. Of kom langs op ons bezoekadres in Leerdam.

Transport, Installatie en Service

Online kluis kopen

Bouwkundige Beveiliging

Bel: +31345616110
info@dujardin.nl