Stackdoor: succes stapelt zich op 2016-12-12T09:19:51+01:00

Stackdoor: succes stapelt zich op

Stapelhek Banner
Stackdoor-oprichter Tammo Schut

Rolluiken zijn er in allerlei verschijningsvormen, maar de oproltechniek bleef door de jaren heen vrijwel hetzelfde. Dat veranderde in 2013 toen de 48-jarige Tammo Schut een vernieuwend stapelsysteem bedacht en ontwikkelde; Stackdoor. Een inmiddels gepatenteerd systeem waarvan Dujardin een van de geselecteerde dealers is.

Schut kwam in 1990, direct na zijn diensttijd, terecht in de wereld van rolluiken en -hekken. Na 6 jaar in loondienst ging hij zelfstandig verder en groeide uit tot een succesvol bedrijf in de branche. Schut merkte op dat er sinds het bestaan van rolluiken weinig is veranderd en geïnnoveerd. Zo neemt het oprolsysteem van traditionele rolluiken relatief veel ruimte in beslag. Iets wat vaak een doorn in het oog is voor architecten en eindgebruikers. Dat moest beter kunnen, dacht Schut.

Schut: “In onze zoektocht naar een oplossing ontstond het idee van een verspringend patroon waarmee we een stalen hekwerk in elkaar konden laten schuiven. Dat in combinatie met een slim optilsysteem leidde tot een compleet nieuw beveiligingshek. Sterk, niet op te tillen en bovendien ruimtebesparend. Drie maanden na de eerste schetsen aan de tekentafel was de eerste Stackdoor geplaatst.”

Sinds de eerste presentatie in 2014 is voor Stackdoor alles in een stroomversnelling gekomen. Schut vervolgt: “De orders stapelden zich snel op en we zochten dan ook een samenwerking met een grotere partij. Momenteel zijn we bezig om onze productlijn verder door te ontwikkelen en onze ambitie is om niet alleen in Nederland en België, maar wereldwijd een sterk dealernetwerk te hebben.”

Meer weten over de voordelen van Stackdoor? Klik hier!

Afspraak maken?

Stackdoor-visual-01

Tips:

1. Stackdoor beschermt ook inbraakgevoelige producten zoals parfums en rookwaren.
2. Sluit een service contract af voor een langere levensduur.
3. Stackdoor is ook geschikt voor particulier gebruik.