De sleutel naar veiligheid

/De sleutel naar veiligheid
De sleutel naar veiligheid 2016-12-12T09:19:51+01:00

Evert en Berlinde runnen al ruim 30 jaar een brasserie. Hun dagelijkse kassa-inhoud borgen ze altijd met een veilig gevoel op, in een kluis achterin het magazijn. Kort geleden verdween dat veiligegevoel… Lees meer…

Gevaar verouderd kluisslot

Toen het stel in 1984 hun eigen winkel opende, troffen ze de nodige veiligheidsmaatregelen. Naast een modern alarmsysteem, lieten ze ook een kluis installeren. Deze kluis, die alleen met een sleutel kan worden geopend, zorgde onlangs voor onrust. Omdat Evert en Berlinde meerdere mensen in dienst hebben, zijn er ook meerdere sleutels in omloop. Toen onlangs een groot deel van de kluisinhoud was verdwenen, bleek de oorzaak niet te achterhalen.

Elektronisch codeslot

Na het vervelende voorval, besloten de twee een expert in te schakelen. Die bood een betaalbare oplossing op maat. Het oude slot van de kluis werd vervangen door een elektronisch codeslot, waardoor de kluis nu weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Alle vaste medewerkers hebben inmiddels een eigen code die op elk moment uitleesbaar is. Nu kunnen Evert en Berlinde precies zien wanneer iemand in de kluis is geweest. Bovendien hebben zij geen last meer van verloren of kapotte sleutels.

Altijd een sluitende oplossing

Dujardin biedt talloze mogelijkheden in kluissloten voor oude en nieuwe kluizen. Sloten die stuk voor stuk voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Alles om mensen zoals Evert en Berlinde te helpen met de juiste oplossing.  Klik hier voor de top vijf voordelen van een elektronisch kluisslot.

Bent u ook op zoek naar een oplossing op maat? Neem contact op met een van onze kluisexperts via info@dujardin.nl of bel 0345-616110.

Maak een afspraak