Mistgenerator

/Mistgenerator
Mistgenerator 2020-04-01T10:18:58+01:00

Een mistgenerator is een goede optie wat betreft de beveiliging van uw pand in Gorinchem. Binnen enkele seconden vult de misgenerator de ruimte met dichte mist waardoor het bijna onmogelijk wordt om scherp te kunnen zien wat er in de ruimte staat aan waardevolle eigendommen. Een mistgenerator zorgt voor beveiliging van uw woning, bedrijfspand of bedrijfspand tegen ramkraken, inbraken en overvallen. Denkt u dat een mistgenerator iets voor u is? Wij vertellen u graag alles over dit product.

De mistgenerator Bandit 240DB

Bij Dujardin kunt u de mistgenerator Bandit 240DB aanschaffen. Het mist uitstootvermogen, de mistkwaliteit, betrouwbaar-, compact- en zuinigheid maken deze mistgenerator tot een van de beste keuzes wat betreft een actieve beveiliging van uw pand. In de mist bedraagt het zicht maximaal 30 centimeter. Het grootste voordeel van een mistgenerator is dat het direct zijn werk doet en het uw spullen niet beschadigd. Daarnaast kunt u de mistgenerator gemakkelijk verplaatsen zodat het op iedere gewenste plek kan staan.

Een mistgenerator voor de beveiliging van uw pand van Dujardin

Wanneer u uw pand in Gorinchem wilt beveiligen, is een mistgenerator een goede optie. Door de abrupte afname van het zicht wordt de kans steeds kleiner dat de inbrekers of overvallers de goederen en/ of personen kunnen zien. Daarnaast zorgt de snelle uitstoot van de mist voor een schrikeffect. De mistgenerator kunt u op het plafond bevestigen of aan de wand. Wilt u dat de generator juist in het zicht staat of op een plek waar hij niet opvalt? U beslist het. Ontvangt u graag meer informatie hoe de mistgenerator voor beveiliging van uw pand kan zorgen? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0345-616110 voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Transport, Installatie en Service

Online kluis kopen

Bouwkundige Beveiliging

Bel: +31345616110
info@dujardin.nl

Relevante links

Panic room bouwen  //  Rolhek  //  Stalen rolluiken