Mist helpt diefstalprobleem oplossen 2016-12-12T09:19:51+01:00

Mist helpt diefstalprobleem oplossen

Jolande runt een exclusieve damesmodezaak in een populair winkelcentrum. Helaas is het winkelcentrum ook populair bij criminelen, want er is sprake van een heuse inbraakgolf. Drogisterijen, tabakswinkels en elektronicazaken waren al de dupe. En omdat ook dure merkkleding erg in trek is bij inbrekers, vreest Jolande dat zij de volgende is. Daarom ging ze op zoek naar nieuwe beveiligingsmogelijkheden.…

 

Optimale veiligheidsmaatregelen

Ondanks beveiligingscamera’s en geregelde surveillance van de politie, blijven criminelen terugkeren naar het winkelcentrum. Jolande heeft haar winkel destijds laten beveiligen met een alarminstallatie en beveiligingscamera’s. Daarbij is ze goed verzekerd, maar ze wil koste wat kost een nieuwe inbraak voorkomen. De vorige heeft namelijk ook emotioneel zijn sporen nagelaten.

Mistgeneratoren

Tijdens een online zoektocht naar extra beveiligingsmogelijkheden viel haar oog op een mistgenerator. Een inbraakwerend systeem dat is ontwikkeld met de gedachte; wat een inbreker niet ziet, kan hij of zij ook niet stelen. De generator vult – na activatie door het alarm – een ruimte razendsnel met mist. Het zicht verdwijnt, waardoor de inbreker gedesoriënteerd raakt en zich uit de voeten zal maken. De mist is niet schadelijk voor mensen of producten wat ideaal is voor ondernemers die hun waardevolle spullen extra willen beschermen.

Meer weten

Dujardin levert en installeert gecertificeerde mistgeneratoren die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ook op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat? Neem contact op met een van onze experts via info@dujardin.nl of bel 0345-616110.

Maak een afspraak

infographic_mist

Tips:

1. Plaats een mistgenerator plus een stroboscoop en inbrekers raken volledig gedesoriënteerd.
2. Mistgeneratoren zijn ook geschikt voor particuliere woningen en in een industriële omgeving.
3. Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw mistgenerator.