Een goede kluis, een goede zaak

Een goede kluis, een goede zaak 2016-12-12T09:19:51+01:00

_DSC9043

Soms is ondernemen risico nemen, soms is het risico uitsluiten. Een goede kluis is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het openen van een horecazaak, maar belangrijk is het zeker. Want wat sommige ondernemingen nu zien als een kleinigheid, kan zomaar voor vervelende verrassingen zorgen.

Toen Leon in 2014 zijn eerste restaurant in Rotterdam startte, wist hij nog niet dat hij twee jaar later al zijn derde vestiging zou openen in Breda. Het succes van zijn formule zit vooral in het gebruik van verse ingrediënten en de no-nonsense mentaliteit waarmee de gerechten worden bereid, maar aan de basis lag ook een goede voorbereiding met onder meer oog voor veiligheid.

Voor elke onderneming is het belangrijk om waardevolle spullen veilig op te bergen en risico’s te beperken. Een kluis biedt deze zekerheid en draagt tegelijkertijd bij aan een veilig gevoel en plezierige werksfeer. Een persoonlijke kluiscode maakt het bovendien mogelijk om achteraf te zien wie er wanneer de kluis heeft geopend. Iets dat, mocht het nodig zijn, altijd duidelijkheid kan verschaffen.

Nog voordat Leon zijn eerste zaak opende, kwam hij via via al in contact met Dujardin. Naast advies op maat, kreeg zijn restaurant ook een kluis op maat. De snelle levering, maar ook de 24/7 servicedienst van Dujardin spraken hem erg aan. Hierdoor kunnen eventuele problemen altijd snel worden opgelost. Kortom, ‘bezint eer ge begint’ en sluit risico buiten.

Meer weten over de voordelen van een elektronisch kluisslot? Klik hier!

Meer weten?