Rookwarenkasten

Rookwarenkasten 2016-12-23T13:54:10+01:00

Praktisch alle inbraken en ramkraken in supermarkten, parfumerieën en benzinestations zijn gericht op rookwaren en luxe artikelen. Naast de gestolen waarde van sigaretten, tabak en parfums, is de schade aan pand en interieur groot. Ook emotioneel hakt een inbraak er in. Stackdoor heeft in samenwerking met verzekeraars een modulaire rookwarenkast ontwikkeld voor het beveiligen van o.a. rookwaren en luxe artikelen. Dit heeft het aantal geslaagde pogingen tot inbraak gereduceerd tot nul!

De kast is opgebouwd uit stalen achter- en zijwanden. Een elektrisch stalen rolluik maakt het geheel af om uw artikelen te beveiligen tegen een zware inbraakpoging. De speciale zijgeleidingen en blokkeerhaken zorgen ervoor dat ook het uittrekken van het rollend rolluik pantser ernstig wordt belemmerd.

  26-05-10 003 26-05-10 002 IMG_7534

Deze rolluik kasten zijn uitermate geschikt voor rookwaren schappen bij supermarkten en tabak kiosken. Alle door ons geleverde kasten kunt u bekleden met een voor uw interieur passend materiaal. In samenwerking met bekende interieur bouwers zijn er een aantal standaard interne kasten ontwikkeld. Uiteraard is elke maatvoering mogelijk en kunnen we specifiek voor uw project een kast op maat maken.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met één van onze verkoopadviseurs op +31 (0)345 616 110.