Stackdoor 2020-04-02T10:14:09+01:00

Stackdoor®, verkrijgbaar bij Dujardin is een nieuw ontwikkeld, innovatief en gepatenteerd stapelhek/ rolhek met als doel het beveiligen van puien en entrees. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een rolhek, wordt het paneel niet om een rol getrokken, maar opgestapeld tot een compact pakket liggers.


Stackdoor® is goed toe te passen in de retail, in parkeergarages en andere plekken die veilig afgesloten dienen te worden. Het beveiligingshek kan ook in huizen ter vervanging van tralies of rolluiken toegepast worden. Het is ook een ideale manier om garagedeuren extra te beschermen. Het pakket liggers kan in open situatie in de grond (of achter bijvoorbeeld een borstwering) wegzakken, of naar het plafond toe openen.

Het frame van de Stackdoor® maakt de gehele installatie zelfdragend. Derhalve kan het hek zowel aan de wanden, als aan het plafond worden geborgd, wat de montage vereenvoudigt.

Amersfoort_Loods5_1_nwm

De voordelen van Stackdoor®

De voordelen van Stackdoor® ten opzichte van de traditionele rol- en beveiligingshekken zijn onder andere:

  • Mooier: geen grote “bakken” om de rol kwijt te kunnen. De inbouwruimte is de dikte van het hek.
  • Sterker: door de constructie van de ketting is de Stackdoor® niet op te tillen. Dus geen slot benodigd, wat een boel storingen voorkomt.
  • Formaat: overspanningen groter dan 15 meter zonder tussenspijlen mogelijk.
  • Vorm: geen beperkingen m.b.t. de vorm. Bijvoorbeeld rond tourniquets of een “hoek om een hoek”-etalage.
  • Gecertificeerd: WK 2 volgens EN-1627 gecertificeerd mogelijk. Optioneel in RVS of met een anti-ramkraak balk verkrijgbaar.
  • Kleur: alle RAL kleuren mogelijk.
  • Installatie: snelle installatie waardoor installatie kosten laag zijn en minimaal sprake van overlast is.
  • Prijs: marktconforme prijsstelling.

Elke breedte mogelijk wat betreft een Stackdoor®

De Stackdoor® is in principe onbeperkt door te schakelen zodat elke breedte mogelijk is zonder gebruik te maken van hinderlijke tussenspijlen. Zelfs een Stackdoor® groter dan 8 meter is mogelijk. Om de 5 meter tilt een staaldraad het pantser mee omhoog. In geopende stand heeft u daarmee onbeperkte doorgang. Het innovatieve koppelsysteem zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om de verschillende units veilig en stevig door te koppelen.

Dit hek is sterker, heeft minder inbouwruimte nodig, kan met zeer veel inbouwsituaties overweg en is snel te plaatsen!

 

Loods2

 

Een aantal mogelijkheden voor een Stackdoor®

De Stackdoor® maakt mogelijk wat niet mogelijk is met een traditioneel rolhek. Ronde- en hoekopstelling, in één pakket met een automatische schuifdeur, integratie met een draaideur of tourniquet, en ten behoeve van een parkeergarage met minimale inbouwhoogte.

Stackdoor® rond

Dankzij het unieke stapelsysteem van Stackdoor® is het mogelijk een beveiligingshek te produceren die ook ronde vormen kan afsluiten, zoals een draaideur of tourniquet.

Loods3          Loods4

Pui met automatische schuifdeur

Een pui met automatische schuifdeur is doorgaans moeilijk te beveiligen. Er is vaak weinig inbouw ruimte en de strakke uitstraling van een deurautomaat dient te worden behouden. Dankzij zijn minimale inbouwmaten en de zware beveiligingsklasse is het mogelijk winkels met een automatische schuifdeur te beveiligen met Stackdoor®. Alles zonder verlies aan inbouwruimte. Geen problemen met eventuele warmtegordijnen et cetera.

Loods5           Loods6

Parkeergarage

Het is nu ook mogelijk Stackdoor® toe te passen als afsluiting voor parkeergarages. Bij ondergrondse parkeergarages is er nu een alternatief voor de zogenaamde speedgates en traditionele rolhekken. Door de geringe inbouwhoogte van slechts 25 centimeter kan Stackdoor® in bijna alle gevallen worden toegepast. Parkeergarages hebben in de meeste gevallen een verdiepingshoogte van circa 2200 mm en er is dus weinig ruimte voor installaties die aan het plafond opgehangen moeten worden. De Stackdoor® biedt hiervoor nu de oplossing. Daarnaast is deze Stackdoor® zelfstandig geborgd en kan dus niet opgetild worden.

Stackdoor ® U en L-vorm

Loods7 Loods8 Loods9

Wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze verkoopadviseurs op 0345-616110.