Rolluiken

/Rolluiken
Rolluiken 2017-05-19T16:55:33+01:00

Zware rolluiken in diverse uitvoeringen, voor maximale beveiliging

Onze rolluiken zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Gesloten stalen rolluiken;
  • Doorzichtig geperforeerde rolluiken;
  • Open gestanste rolluiken;
  • Transparante rolluiken.

Stalen gesloten rolluik

Een stalen, gesloten rolluik is een zeer geschikt rolluik voor plaatsen die erg inbraakgevoelig zijn. Als de deur dicht is kan er niet meer naar binnen gekeken worden wat in bepaalde situaties de veiligheid van de goederen verhoogd. Zoals alle rolluiken is dit inbraakwerende rolluik ook voorzien van onder andere een valbeveiliging en een noodhandbediening. Het voldoet hiermee aan de strengste beveiligingseisen. 

Doorzichtig geperforeerd rolluik

Het doorzichtige rolluik: door de perforatie in het pantser ontstaat een zogenaamd ‘screen effect’ dat een goede doorkijk mogelijk maakt.

Het geperforeerde rolluik is het beste van twee werelden. Het biedt optimale veiligheid en toch kan er doorheen naar binnen gekeken worden. Het nadeel is dat het zicht beperkt blijft. Voor betere doorkijk is een Stackdoor of open rolluik ontworpen.

Open gestanst rolluik

Goeie beveiliging en toch doorzicht en luchtdoorlatendheid? Een doorzichtig open gestanst rolluik is dan zeer geschikt. Het aanzicht is strak en modern. Dit type rolluik is goed bestand tegen diverse omgevingsinvloeden zoals temperatuurschommelingen en vocht.

Transparant rolluik

Een transparant rolluik heeft een representatieve vormgeving en optimaal doorzicht. Dit transparte rolluik maakt doorkijk mogelijk en is erg geschikt voor bijvoorbeeld etalages. Architectonisch gezien is dit een aantrekkelijke oplossing.

Opties voor rolluiken

  • Elektrische bediening;
  • Valbeveiliging;
  • Stormbeveiliging;
  • Diverse oppervlaktebehandelingen.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met één van onze verkoopadviseurs op +31 (0)345 616 110.