[layerslider id="8"]

Een sluitende zaak

/Een sluitende zaak
Een sluitende zaak 2016-12-12T09:19:51+01:00

Na altijd in loondienst te hebben gewerkt, maakte Roberto Fareda in 2015 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij startte ‘AutoReda’, een autobedrijf gespecialiseerd in de import van Duitse zakenauto’s. Hij dacht zijn pand goed te hebben beveiligd, maar helaas…

 

Als voormalig werknemer van verschillende autobedrijven wist Roberto dat garages een geliefd doelwit zijn voor criminelen. Hoewel hij geen ervaring had met het beveiligen van panden, trof hij toch zelf – in zijn ogen – afdoende veiligheidsmaatregelen. Hij liet een alarminstallatie aanleggen, gekoppeld aan een alarmcentrale en diverse veiligheidscamera’s. Helaas lieten criminelen zich hierdoor niet afschrikken. Binnen vijf maanden waren er drie pogingen tot inbraak gedaan. Dit leidde niet alleen tot een hoge (schade)kostenpost, maar ook tot emotionele schade. Roberto was elke ochtend bang dat hij weer een ravage zou aantreffen. Voor aanvullend beveiligingsadvies nam hij daarom contact op met Dujardin.

Dujardin bekeek alle opties en constateerde dat gevelbeveiliging uitkomst kon bieden. We adviseerden Roberto dan ook een zogenaamd stapelhek van Stackdoor te laten installeren. Net als al onze andere oplossingen voor gevelbeveiliging, voldoet dit stapelhek aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Sinds de installatie van het Stackdoor stapelhek, heeft het autobedrijf geen ongewenst bezoek meer gehad.

Bent u ook op zoek naar een (gevel)beveiligingsoplossing op maat? Neem contact op met een van onze experts via info@dujardin.nl of bel 0345-616110.

Maak een afspraak

Stackdoor-visual-01

Tips:

1. Stackdoor beschermt ook inbraakgevoelige producten zoals parfums en rookwaren.
2. Sluit een service contract af voor een langere levensduur.
3. Stackdoor is ook geschikt voor particulier gebruik.