Geen opening na sluitingstijd

/Geen opening na sluitingstijd
Geen opening na sluitingstijd 2016-12-12T09:19:51+01:00

Hans – eigenaar van een elektronicazaak – bewaakte tot voor kort zijn waardevolle magazijnvoorraad alleen met camera’s. Tot voor kort, want inmiddels weet hij wel beter…

 

Onlangs bracht een inbreker na sluitingstijd een bezoek aan zijn winkel. Toen Hans de videobeelden terugzag, schrok hij van de snelheid waarmee de gemaskerde man met een simpel breekijzer de achterdeur opende en het magazijn binnendrong. Doordat de achterdeur te weinig weerstand bood was de inbreker al weg voordat iemand op het alarm kon reageren. De inbreker was onherkenbaar, richtte veel schade aan en ging er vandoor met een flinke buit.

Achteraf besefte Hans pas dat de kwaliteit van zijn standaard deur niet in verhouding stond tot de waarde achter die deur. Hij nam een expert in de hand die hem hielp aan een oplossing op maat. De achterdeur en het magazijn zijn nu voorzien van een kwalitatieve inbraakwerende veiligheidsdeur. Kogelwerend was in Hans z’n geval niet nodig. Hans liet de deur vakkundig installeren en verlaat sindsdien zijn zaak met een gerust gevoel.

Dujardin biedt talloze opties in veiligheidsdeuren voor binnen- en buitengebruik. Uiteraard voldoen alle deuren aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Alles om mensen zoals Hans maar ook particulieren te helpen met uitdagingen op het gebied van veiligheid en risico buiten te sluiten.

Bent u ook op zoek naar een oplossing op maat? Neem contact op met een van onze kluisexperts via info@dujardin.nl of bel 0345-616110.

Maak een afspraak

Infographic 2.0

Tips:

  1. Sluit een servicecontract af en verleng de levensduur van uw veiligheidsdeur
  2. De installatie van veiligheidsdeuren in particuliere woningen draagt bij aan een veilige leefomgeving
  3. Veiligheidsdeuren kunnen naar wens ontworpen worden